1404-12-14 08:14
33
0
96705
از یادگاران دفاع مقدس:

نابودی دشمن نزدیک است

یکی از یادگاران دفاع مقدس گفت: دشمن باز هم دچار خطای محاسباتی شد و با شهادت رهبر عزیزمان نابودی خود را نزدیکتر کرد.

علی‌اصغر تناور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» اظهار کرد: ما یادگاران دوران دفاع مقدس و پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت ضمن حضور مستمر در کنار آحاد مردم ولایتمدار و عاشقان ولایت در میدان آماده نبرد مستقیم با آمریکای جنایتکار و اسرائیل خون آشام برای خونخواهی رهبر شهیدمان و شهدای گرانقدر هستیم.

وی با تاکید بر اینکه رژیم غاصب صهیونیستی برای جهان یک خطر بزرگ است، تصریح کرد: دشمن را به حول قوه الهی له خواهیم کرد.

این یادگار دفاع مقدس با اشاره به اینکه نقشه‌ها و توطئه‌های دشمن همواره با حضور مردم خنثی شده است، گفت: مردم نشان دادند که برای صیانت از انقلاب اسلامی و آرمان‌های امامین انقلاب هیچ‌گاه کوتاه نمی‌آیند و این ایام با حضور خود در خیابان‌ها و اجتماع شبانه بار دیگر قدرت مردمی جمهوری اسلامی را به دنیا مخابره می‌کنند.

تناور بیان کرد: با تداوم حضور مردم در صحنه و اجتماعات بزرگ مردمی پروژه آمریکایی و صهیونی که برای تجزیه ایران طراحی شده است ناکام خواهد ماند.

به گفته وی؛ تکلیف همه ما با تاسی از امام شهیدمان با قدرت و بصورت حماسی و روحیه انقلابی ایستادگی در مقابل دشمن است قطعاً انتقام میگیریم ما ملت شهادت هستیم.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.