طی جلسه ای با حضور خبرنگار گلستان ما ، روابط عمومی هلال احمر و مسئول داروخانه این سازمان مشکل جانباز گرگانی حل شد .
به گزارش گلستان ما ؛ روز گذشته مشکلی برای آقای (خ) یکی از جانبازان گرگانی پیش آمد ، وی که به داروخانه هلال احمر گرگان مراجعه کرده بود گویا نتوانسته بود موفق شود داروی مورد نیاز خود را تهیه کند.
این جانباز گرگانی پس از آن به دفتر این پایگاه خبری مراجعه و مشکل خود را با خبرنگار ما در میان گذاشت و بعد از آن بود که این پایگاه خبری مطلبی را تحت عنوان "کوتاهی داروخانه هلال احمرگرگان در حق جانبازان " منتشر کرد.
در پی این گزارش روابط عمومی هلال احمر گلستان خبرنگار این پایگاه خبری را دعوت کرد تا مشکل پیش آمده را حل کند .
در جلسه ای که امروز چهارشنبه 4 دیماه در روابط عمومی هلال احمر گلستان با حضور خبر نگار گلستان ما ، روابط عمومی هلال احمر استان و دکتر پارسا مسئول داروخانه هلال احمر گلستان برگزار شد مشکل پیش آمده رفع شد.
دکتر پارسا ضمن پوزش از مشکل بوجود آمده توضیحاتی در خصوص عدم انجام تعهدات بیمه دی به عنوان بیمه متولی جانبازان ارائه کرد و قول داد که مشکل این جانباز و سایر ایثارگرانی که به این داروخانه مراجعه کنند ، بزودی حل شود.
همزمان با این جانباز گرگانی تماس تلفنی برقرار و ایشان به داروخانه آمد و با پیگیری گلستان این مشکل وی رفع شد.
انتهای پیام /
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد