1405-01-24 11:30
37
0
96965
۳۰ هزار هکتار شالی در الگوی مصوب؛

کشت برنج در گلستان بدون ممنوعیت شد

رئیس جهادکشاورزی گلستان در خصوص شایعات ممنوعیت کشت برنج در استان گفت: برنامه کشت براساس الگوی کشت ۳۰ هزار هکتار است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما»، ابراهیم هزارجریبی  با اشاره به آغاز کشت شالی در استان گفت: اولین نشا شالی در گلستان در روزهای گذشته از شهرستان بندرگز آغاز شده و به تدریج روند کشت این محصول افزایشی خواهد شد.

رئیس جهادکشاورزی گلستان خاطر نشان کرد: برخلاف برخی شایعات، هیچ ممنوعیتی برای کشت برنج در استان وجود ندارد و این محصول جزو الگوی کشت ابلاغی قرار دارد.

وی با اشاره به سطح پیش‌بینی شده برای کشت برنج گفت: بر اساس الگوی کشت، حدود ۳۰ هزار هکتار سطح زیر کشت برنج در استان داریم.

هزارجریبی افزود: در فصل بهار، کارگروه سازگاری با کم‌آبی به دبیری شرکت آب منطقه‌ای و ریاست استانداری تشکیل می‌شود. در آن جلسه با بررسی وضعیت سدها و بارندگی‌ها، اگر احساس کنیم استان با کم‌آبی مواجه می‌شود (مانند سال گذشته)، سطح کشت برنج کمتر اعلام خواهد شد.

رئیس جهاد کشاورزی گلستان تأکید کرد: ممکن است برخی کشاورزان از این الگوی کشت خارج شوند، اما تلاش ما این است که فاصله بین سطح کشت انجام‌شده و الگوی ابلاغی را کم کنیم. اصل مطلب این است که ممنوعیتی در کار نیست و امنیت غذایی در اولویت کشور قرار دارد.

وی در خصوص تامین نهاده‌ها مانند کودهای شیمیایی گفت: وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد برای محصولاتی که بهار کشت می‌شود مانند برنج، سویا و پنبه کمبود کود وجود ندارد و منتظر ابلاغ توزیع بهاره آن هستیم.

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.