1393-05-12 17:58
3367
0
444

داعش مقام حضرت زینب(ع) در نینوا را منهدم کرد + عکس

این بار نیز در جریان جسارت به مقام حضرت زینب و خبر منتشره در مورد انفجار آن مکان مقدس، شاهد هماهنگی قابل توجه و کاملاٌ واضح اقلیم با داعش هستیم. مقام منتسب به حضرت زینب در منطقه «ربیعه غربی» قرار دارد که حتی پیش از بحران نیز در محدوده مناطق تحت سیطره اقلیم کردستان محسوب می شد.

به گزارش گلستان ما ، ظهر امروز، خبری در رسانه ها منتشر شد مبنی بر این که گروه تروریستی داعش در ادامه اقدامات متوحشانه خود در حمله به بارگاه های اسلامی، مقام منتسب به دختر خلیفه مسلمین و امیر مؤمنین، حضرت زینب(س) را منفجر کردند. این خبر در حالی منتشر شد که اندکی درنگ در جوانب آن، بار دیگر خطر توطئه افکنی آنکارا و هماهنگی اقلیم کردستان با داعش در فتنه انگیزی در عراق را نشان می دهد.

به گزارش اختصاصی سرویس بین الملل شفاف، پیش از این نیز در جریان تصرف موصل به دست داعش و تصرف کرکوک به دست پیشمرگه های وابسته به دولت اقلیم کردستان، شاهد هماهنگی بین داعش و دولت اقلیم کردستان بودیم. به نظر می رسد این میزان هماهنگی، نشان دهنده مغز دیگری در پشت صحنه است که تلاش دارد فضای عراق را به سمت التهاب بیش تر و تجزیه بکشاند.
 
 
مقام حضرت زینب در منطقه «قضاء سنجار» که داعش از انفجار آن خبر داده است.
 
این بار نیز در جریان جسارت به مقام حضرت زینب و خبر منتشره در مورد انفجار آن مکان مقدس، شاهد هماهنگی قابل توجه و کاملاٌ واضح اقلیم با داعش هستیم. مقام منتسب به حضرت زینب در منطقه «ربیعه غربی» قرار دارد که از روزهای آغازین بحران در محدوده مناطق تحت سیطره اقلیم کردستان محسوب می شد. مسئولیت امنیت این مناطق، بر عهده نیروهای مسلح موسوم به «پیشمرگه های کردستان» بود.
 
طی هفته های اخیر، داعش در استان های کرکوک و دیالی در حال نبرد بود و تلفات زیادی نیز به نیروهای پیشمرگه وارد شد؛ اما از پیشروی داعش در مناطق شرقی موصل منتشر نشده بود. داعش هرگز در به سمت شرق موصل حرکت نکرده بود؛ در حالی که همین امروز و دیروز نزدیک به 100 کشته در درگیری های دیالی در برابر شیعیان و در مرز مناسق کردنشین داده بود. 
 
با این حال، صبح امروز رسانه ها اعلام کردند نیروهای پیشمرگه به دستور اربیل، مناطق «ربیعه غربی» و «قضاء سنجار» را ترک کرده اند. نیروهای داعش نیز بدون هیچ گونه درگیری و خشونتی، این دو منطقه را در شرق موصل فتح کرده و بر قلمرو خود افزودند. این برای نخستین بار است که داعش به صورت رسمی وارد مناطق کردنشین می شود و از قضا هیچ گونه مقاومتی رخ نمی دهد.
 
ظهر امروز و تنها ساعاتی بعد از ورود داعش به این مناطق، مقام منسوب به حضرت زینب، دختر امیر المؤمنین و نوه رسول الله توسط تروریست های داعش منفجر می شود. این اتفاق در حالی می افتد که داعش بعد از گذشت نزدیک به یک ماه سیطره بر تکریت، نه تنها متعرق مقبره صدام نشده است؛ بلکه درب آن را نیز به روی علاقمندان وی گشوده است.
 
 
جسارت جریانات وهابی و سلفی در سوریه به حرم مطهر حضرت زینب، واکنش شدید شیعیان و تغییر معادلات جنگی سوریه را در پی داشت.
 
از دیگر نکات قابل توجه که نشان دهنده طرحی از پیش تهیه شده برای این جسارت می باشد، سرعت عمل داعش در تخریب این مکان مقدس است. داعش بعد از سه هفته که از تصرف موصل می گذشت، اقدام به تخریب اماکن مذهبی نمود. در حالی که یک هفته از ورودش به اطراف طوزخورماتو و شهر شیعه نشین تلعفر در غرب استان موصل می گذشت، اماکن مذهبی شیعیان را تخریب کرد. اما در مورد تخریب مقام حضرت زینب، حتی یک روزهم صبر نکرد و در همان ساعات اولیه ورود به این مناطق، مقام مذکور را منفجر ساخت!
 
گفتنی است تجربه سوریه و جسارت به حریم زینبیه نشان داد شیعیان منطقه حساسیت زیادی نسبت به بزرگان مذهب خود دارند و این حساسیت می تواند منجر به تغییر معادلات و حضور پررنگ تر توده های شیعه در نبردهای نظامی شود. 
 
در سال 2007 و در پی هتک حرمت حرم مطهر ائمه معصومین در سامرا، عراق شاهد تغییر جزئی در ترکیب جغرافیایی مناطق شیعه نشین و سنی نشین بود و به نظر می رسد این روند در حال تشدید باشد. از سوی دیگر، در جریان وقایع مذکور، شعله های خشم مذهبی شدت گرفت و بیش از هزار نفر در درگیری های مذهبی کشته شدند؛ در حالی که در آن زمان هنوز گروه های شبیه نظامی به یان گستردگی وجود نداشتند. به اذعان ههمه کارشناسان، عراق در روند مذکور به سمت تجزیه محتوم حرکت می کرد که درایت مرجعیت عالی شیعه و مواضع تقریبی وی باعث بقای کشور عراق شد.
 
حال این سئوال مطرح است که چه نهاد یا کشوری پشت صحنه این هماهنگی است و طرح جسارت به مقام حضرت زینب را ریخته است؟ هدف او، تسریع در روند تجزیه عراق و احیاناٌ قرار دادن مرجعیت شیعه در برابر تصمیمات از پیش تعیین شده نیست؟
 
لازم به ذکر است داده های مربوط به هماهنگی اربیل و داعش در خلال بحران عراق و به ویژه وقایع مربوط به دو شهر موصل و کرکوک، فراتر از این یادداشت است و باید به صورت جداگانه به آن پرداخته شود. سرویس بین الملل شفاف نیز به زودی گزارشی در این زمینه منتشر خواهد کرد.

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.