1399-11-13 14:12
800
0
72960
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان خبرداد

بهره برداری بیمارستان در شهر مرزی مراوه تپه /کلنگ زنی بیمارستان طالقانی گرگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: بیمارستان شهرستان مراوه تپه با حضور وزیر و رئیس سازمان بنیاد مستضعفین درگلستان به بهره برداری می رسد.

به گزارش گلستان ما؛ عبدالرضا فضل ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران  به مناسبت دهه فجر اظهار کرد: در طول یک سال گذشته استان  و درگیری با اپیدمی کرونا مضیقه های مالی گریبانگیر دانشگاه علوم پزشکی شد که منابع مالی ما را به نصف رساند.
وی افزود: در این ایام 20 تا 30 درصد از هزینه های سرباری دانشگاه علوم پزشکی به منظور حفظ سلامت پرسنل و بیماران در طول یک سال گذشته افزایش پیدا کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان تصریح کرد: طی یک سال اخیر علوم پزشکی گلستان اقدام به برگزاری چهار آزمون استخدامی که در مجموع 391 نفر جذب حوزه درمانی استان شدند و در 24  بهمن براساس آزمون استخدامی 591 نفر جذب می شوند.
وی درباره مطالبات پرستاران و کادر درمانی استان بیان کرد: از سال 88 تا سال 98 بالغ بر هفت میلیارد تومان مطالبات حکمی کادر درمان بود که پرداخت شد.

فاضل ادامه داد: برای رفع دغدغه بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی و مطالبات پاداش خدمت162 بالغ بر 25 میلیارد تومان پرداخت شد.
وی اضافه کرد:  در سال 99 میزان حقوق که دو یا سه درصد بر اساس بند «و» افزایش پیدا می کرد در سال گذشته 132 درصد افزایش حقوق پرسنل انجام شد و در مجموع 115 درصد حقوق کادر درمان افزایش یافته است.

این مقام مسئول گفت: افزایش اعتبارهای آموزش 150 درصد و بهداشت و درمان نیز 164 درصد در بودجه سال آینده دیده شده است.

وی با بیان اینکه بعد از پیگیری های سه ساله برای مجوز بیمارستان طالقانی، تاکید کرد: بالاخره  کمیسیون ماده 23 برای احداث بیمارستان کودکان گرگان مجوز داد و ردیف اعتباری برای ساخت بیمارستان در سال 1400 در نظر گرفته شده است و امیدواریم که قبل از سال 99 کلنگ زنی این پروژه انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان همچنین بیان کرد: بیمارستان شهرستان مراوه تپه با حضور وزیر و رئیس سازمان بنیاد مستضعفین درگلستان به بهره برداری می رسد.

وی اذعان کرد: راه اندازی دانشکده دندانپزشکی یکی از دغدغه های دانشگاه علوم پزشکی استان بود که  با فضایی بالغ بر 6هزار و 800 متربع  و حدود سه میلیارد تومان اجرایی شده است.

فاضل به ساخت بیمارستان 600 تختخوابی شصت کلاته هم  اشاره کرد و گفت: 55 میلیارد در سال 99 اعتبار برای ساخت این بیمارستان در نظر گرفته شده است که پس از 11 سال وقفه و تغییر پیمانکار و مشاور در حال ساخت است.

 وی بیان کرد: چهار شهرستان استان در طول سال های گذشته بیمارستان نداشت و در ایام دهه فجر ساخت بیمارستان شهرستان های رامیان، گالیکش و گمیشان در دست اقدام است، همچنین بیمارستان مراوه تپه نیز در ایام دهه فجر به بهره برداری می رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان متذکر شد: افتتاح هشت خانه بهداشت، اختصاص 6 دستگاه سی تی اسکن به بیمارستان گلستان،اختصاص دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان گنبدکاووس توسعه آموزش پزشکی در آق قلا و شهر مزرعه، افتتاح اورژانس پیش بیمارستانی گری دوجی، راه اندازی و اختصاص سه دستگاه مرتبط با اکسیژن بیماران کرونایی، افتتاح سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، توسعه خدمات سلامت در بیمارستان های شهدا و مطهری گنبدکاووس از دیگر پروژه های مهم ایام دهه فجر در گلستان است.

فاضل در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد و گفت: دستگاه سی تی اسکن کردکوی توسط خیر به مبلغ 550 میلیون تومان  و مبلغی که دانشگاه  در اختیار گذاشت با مبلغ 850 میلیون تومان به نام بیمارستان کردکوی ثبت سفارش شده است اما برای محل تعبیه آن یک میلیارد تومان دیگر لازم است .

وی ادامه داد: دستگاه آنژیو گرافی بیمارستان کردکوی طبق گفته کارشناس آن از کار نیفتاده اما ما دستگاه جدید ثبت سفارش شده و  قبل از سال در اختیار قرار می گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از تحصیل 3هزار و 500 دانشجو دردانشگاه های علوم پزشکی گلستان خبرداد و گفت: 153 دانشجوی خارجی  از کشورهای عراق، هند، افغانستان و غیره در دانشگاه علوم پزشکی استان تحصیل می کنند که در خرداد ماه سال آینده به بیش از 400 نفر خواهند رسید.

پانیذ صدرایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در باره تامین انسولین در دارو خانه های گلستان گفت: انسولین به دلیل تحریم ها شاید به وفور و در همه داروخانه ها نباشد اما مشکلی برای تامین آن  نداریم و توزیع آن را برحسب اولویت ها تقسیم بندی کردیم .
وی ادامه داد: سامانه 190 با داخلی 3 تلفن پاسخگو در حوزه مشکلات انسولین در استان است و هم استانی ها می توانند با شماره گیری آن پاسخ سوالات خود را بگیرند.

صدرایی همچنین گفت: مشکل در چند برند خاص انسولین وجود دارد و سایر برندها کمتر با معضل مواجه می شوند.
توریسم درمانی در گلستان

سراج الدین عارف نیا هم درباره توریسم درمانی در استان گلستان، گفت: تا قبل از سال 99 دوبیمارستان خصوصی دکتر بسکی گنبدکاووس و بیمارستان فلسفی گرگانرا  در این حوزه در نظر گرفتیم و مطالعاتی نیز انجام شد اما شرایط کرونایی در سال جاری آن را تحت تاثیر قرار داده است .

وی ادامه داد: با کشور قزاقستان جلسات مشترکی انجام شده اما همه چیز به اتمام کووید 19 بستگی دارد و امیدواریم بتوانیم بعد از کرونا و عادی شدن شرایط  آن را دنبال کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان در ادامه گفت: ابتدای اپیدمی کرونا تاکنون دو هزار و ۷۳۷ مورد بازدید از مطب ها، درمانگاه ها، مراکز تصویربرداری در سطح استان گلستان بازدید کردیم افراد متخلف توسط دستگاه های قضایی   محاکمه شده اند.
انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.