بی توجهی و رفتارهای روزهای گذشته مقام های دولتی در استان گلستان نشان می دهد که باید مرثیه ای برای پتروشیمی گلستان بخوانیم و پایان شوم انتظار 9 ساله 93 هزار سهامدار و هزاران بیکار گلستانی را به سوگ بنشینیم .
به گزارش گلستان ما ؛ احساس می شد در سفر دکتر حسن روحانی رئیس جمهور به استان گلستان قفل 9 ساله پتروشیمی گلستان باز شود تا 93 هزار سهامدار آن از نگرانی در آیند و بیش از 10 هزار فرصت شغلی در استان گلستان ایجا شود.
اما شواهد امر نشان می دهد که دولت تدبیر و امید علاقه ای ندارد تا به این مقوله مهم و اشتغالزا وارد شود که برخی دلایلش موارد ذیل است :
1 – دولت در این سفر روی مصوباتی دست گذاشت که از قبل آنها را با استاندار و نماینده ولی فقیه در تهران بسته بود و از این رو با توجه به اینکه استاندار روی این پروژه تاکیدی ندارد و ایت الله نورمفیدی هم تا کنون موضع مشخصی را نگرفته ، در این سفر طی 24 ساعت گذشته هنوز هیچ مقام مسئول دولتی درباره پتروشیمی اظهار نظر رسمی نکرده است .
2 – دولت تدبیر و امید شدیدا تحت تفکرات محیط زیستی دکتر معصومه ابتکار قرار دارد بطوریکه هر چه وی در این زمینه بگوید سمعا و طاعتا قبول می کنند و با توجه به اینکه خانم ابتکار هم تحت تاثیر یک سری مدعیان محیط زیستی گلستانی با این پروژه مخالف است دولت هم رغبتی برای این پروژه نشان نمی دهد.
3 – پروژه پتروشیمی گلستان جزو دستاوردهای سفر رئیس جمهور دولت نهم دکتر محمود احمدی نژاد به استان گلستان بود که با استقبال گرم مردم استان جهت پذیره نویسی سهام مواجه شد و امروز که دولت تدبیر و امید جزو مخالفین فکری دولت قبلی به شمار می روند تمایل ندارند تا پروژه ای را پیگیری و افتتاح کنند که احمدی نژاد کلنگش را به زمین زده است .
4 – در مراسم عصر دیروز در تالار فخرالدین اسعد گرگانی که با حضور سرمایه گذاران بخش های مختلف برگزار شد نهاوندیان و دکتر حسن روحانی به همراه استاندار گلستان حضور داشتند که در این جلسه هم بحثی از پتروشیمی نشد تا جایی که به التفات کامیاب مدیر عامل پتروشیمی گلستان وقت ندادند صحبت کند که نهایتا وی در میان جمعیت بلند می شود ، حرفهای خود را بدون بلندگو بیان کرد که مورد استقبال حاضران نیز قرار می گیرد .
5 – حسن روحانی رئیس جمهور صبح دیروز در جمع مردم گرگان در حالی که مردم با شعارهای" اشتغال اشتغال اشتغال " و "بیکاری" را فریاد می زدند اما بر خلاف خواسته آنها اسمی از پروژه پتروشیمی نیاورد در حالیکه این پروژه بیش از 10 هزار نفر اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم دارد.
همه این موارد حکایت از این دارد که باید مرثیه ای برای پتروشیمی گلستان بخوانیم و پایان شوم انتظار 9 ساله 93 هزار سهامدار و هزاران بیکار گلستانی را به سوگ بنشینیم تا وقتی دگر دولتی بیاید که به فکر مردم و هزاران جوان بیکار تحصیلکرده باشد و همه مسائل را با عینک سیاسی نبیند.
در تایید این نکته یعنی تعطیلی پتروشیمی همین بس که در 121 پروژه سال 93 و 94 استان که با هزینه ای بالغ بر 581 میلیارد تومان اجرایی و عملیاتی می شود پتروشیمی گلستان تعریف نشده است.
© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
دستاوردهای این سفر برای جوانان چیست؟ باعث تاسف است . همین
من یکی از سهامداران پتروشیمی هستم ولی با توجه به وضعیت محیط زیستی استان از اول پروژه پتروشیمی استان گلستان اشتباه بود بجای آن باید پروژههای گردشگری - کشاورزی مکانیکی و آوردند همایش و کنفرانس کشوری را به استان گلستان آورد تا شهر ما تبدیل به یک شهر جشنوارهای شود تا صنعتی می خواهید فاتحه همین چهارتا جنگل را هم بخوانید کار رییسجمهور درست و درست است
تشکر از سایت گلستان ما چند نکته درباره پتروشیمی گلستان1- اینکه سرکار خانم دکتر معصومه ابتکار چندی پیش در جمع خبرنگاران گلستانی اعلام کردند که پتروشیمی گلستان دارای مجوز از این سازمان است و قانونی است.2- این شرکت بالغ بر 60 میلیارد تومان برای خرید تکنولوژی سبز و سازگار با محیط زیست از کشور هلند پرداخت کرده است.3- بالغ بر 95 هزار نفر سهام دار این پروژه هستند و بسیار طلا و دارایی همسرو فرزند خود را فروختند و سرمایه گذاری کردند و زیبنده نیست دولت تدبیر و امید که همه گلستانی ها و همه ایرانی ها بدان ایمد بستند این اعتماد مردم را نادیده بگیرد.4- تاکنون بالغ بر 400 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده و 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که باید قدر آن دانسته شود.5- دیروز هم رییس جمهوری قول دادند که به تعهدات دولت به مردم وفادارند.و آخر پناه بر خدا از این مسئولان تنگ نظر
متاسفیم که مقامات استانداری طوری عمل کردند که با آبروی دکتر روحانی عزیز بازی کردند و می خواستند ابروی ایشان را ببرند و پتروشیمی را به تعطیلی بکشانند. اما ما سهامداران به درایت شخص ایشان بسیار امیدواریم.
http://gipciran.ir/news/137-%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3-%D9%87%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%BE%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C-%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%87%D8%A7%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D9%88%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF.html
با سلام من یک جوانم که از مسئولین استان گلستان تقاضا دارم به فکر ما هم باشند یک پروژه اصلی که در این استان داریم ازش حمایت کنن به فکر ما باشند استان نیاز داره به این که بیشتر بحث درامدزایی اشتغال ما و همه هم استانی های مارو در نظر بگیره .من از اینجا از رئیس جمهور محترم خواهش میکنم لطفا رسیدگی بشه به حرف ما گوش بدن با بسته شدن این طرح آرزوی خیلی از ما جونا به تحقق نمی رسه از همه مسئولین و مردم انتظار کمک داریم نه اینکه سنگ جلو پاه ما بزارند.
با سلام ،بنده یکی از سهامداران پتروشیمی هستم .پدر من با امید اینکه روزی با به بهره برداری رسیدن این پروژه من و امسال من صاحب شغلی در این طرح بشیم در این شرکت سرمایه گذاری کردن اما متاسفانه تا این زمان امیدواری بدست نیامده .
با سلام من یک جون گرگانی هستم که چشم به این پروژه ملی دارم . برای کار و کسب در آمد چرا باید یک همچین اتفاقی رخ بده پروژهای که الان 9 سال هنوز به بهره برداری نرسیده و به طروق مختلف سنگ جلو پاش گذاشته میشه .یکی از دغدغه های فکری ما جونا برای ادامه اینده کسب درامد و اشتغال که به تعطیلی این پروژه امید همه ما نا امید میشه .ما از رئیس جمهوری محترم میخوایم به این مشکل ما رسیدگی کنه با اینکه تا به حال حرفی زده نشده اما ما امید داریم که با تدبیر آقای روحانی تدبیری برای ما جونا بشه
سلام من خانمی 35 ساله و خانه دار هستم و به امید داشتن درامدی برای خود و خانواده ام کلیه طلاها و سرمایه اندکی که داشته ام در شرکت پتروشیمی سرمایه گذاری کردم . اما متاسفانه بر هر دلیلی این طرح تا این زمان به هیج نتیجه امیدوار کننده ای نرسیده .من تقاضا دارم به درخواست من وخیلی از بانوان که میدانم شرایط مشابه من دارند اهمیت بدهید
سلام من به عنوان یک گلستانی و سهامدار شرکت پتروشیمی خواستار پاسخ گویی به این سوال هستم که چرا طرحی که موجب اشتغال زایی برای جوانان این استان را به همراه دارد . برای رسیدن به بهره برداری باید تا این حد مشکلات و موانع در سر راه آن وجود داشته باشد .
من از آقای نورمفیدی به عنوان یک گرگانی این درخواست رو دارم که مثل گذشته در کنار مردم باشند و به قول هاشون در مورد پتروشیمی عمل کنند و مسیرشون رو از افرادی مثل استاندار که دارن به بیراهه میرن و فقط به فکر منافع خودشون هستند (فولاد) جدا کنند .
به نظر من هم كار اقاي روحاني وخانم ابتكار درست است.مكان نمايي بتروشيمي در جايي مثل استان كلستان اشتباه است.در ضمن اكر از لحاظ اقتصادي هم حساب كنيم بتروشيمي ها فقط باعث ضربه به اقتصاد شدند.درامدشان خرج خوراكشون رو نميده.فقطم توش رانتخواريه
حق توهين به فعالان محيط زيست را نداري.
چرا محیط زیست را چماق کرده اید برای توسعه ؟ در مقابل هر طرحی نام محیط زیست قرار دارد ! پتروشیمی- آشوراده- گردشگری- صنعت- جاده سازی و... همه موانعش محیط زیست است !!؟
کجایی احمدی نژاد ؟به داد مردم برس بنده هم سهامدار شرکت پتروشیمی می باشم امیدوار بودم با سفر روحانی پتروشیمی جون بگیرد ولی متاسفانه نشد .اقای روحانی به ظاهر خوبه ولی به باطن از شمر بدتر است و سلام
وافعا برای مسعولان پتروشیمی متاسفم که پول بی زبان مردم رو گرفتن و نه حاضرن پولو پس بدن و نه حاضرن بسازن .. بخدا مردم گناه دارن این کارا حلال نیست مطمعن باشین زیر نفرین کلی ادم هستین شب و روز
سلام . من خودم گستانی نیستم ولی استان و خطه سرسبز گلستان را خیلی دوست دارم .دوست دارم که پتروشیمی گرگان برای همیشه تعطیل و ساختمانهای آن تخریب شود . چون استان گلستان که از اسمش هم معلوم جای گل و طبیعت و ..است نه جای مواد شیمیایی وپتروشیمی . استان گلستان قطب کشاورزی و دامپروری است نه صنعت پتروشیمی .امیدوارم استاندار گلستان و دولت محترم بساط پتروشیمی را از این خطه سرسبز برچیند .کارخانه های پتروشیمی باید در استانهای کویری و جنوب ایران ساخته و احداث شوند نه در کمربند سبز ایران. در استان مازنداران و گلستان باید صنعت و کارخانه های تبدیلی محصولات دامی و باغی و کشاورزی احداث کنند . دوستدار طبیعت گلستان - غفاری