1393-11-19 15:38
0
10203
دکتر سید محمد حسینی :

جهاد علمی دانشمندان هسته ای کمتر از جنگ در جبهه ها نبود / جرم دانشمندان هسته ای ما تواضع ،ایمان و عبادت بود

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : جهاد علمی که دانشمندان هسته ای انجام دادند کمتر از جهاد رزمندگان ما در جبهه های جنگ نبود و البته که مبارزه بزرگی بود.

به گزارش گلستان ما ؛ دکتر سید محمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی امشب 19 بهمن ماه در مراسم یادواره شهدای هسته ای که در مسجد حضرت امیر (ع) گرگان برگزار شد گفت : خون شهدای ما تاثیرات خود را در منطقه بر جای گذاشت و امروز ما می توانیم این حس مقاومت را در لبنان وسوریه و عراق و یمن ببینیم .

دکتر حسینی گفت : جهاد علمی که دانشمندان هسته ای انجام دادند کمتر از جهاد رزمندگان ما در جبهه های جنگ نبود و البته که مبارزه بزرگی بود.

وی با اشاره به دکتر علیمحمدی تصریح کرد: دکتر علیمحمدی استاد دانشگاه تهران نخستین فردی بود که در داخل کشور مدرک دکتری فیزیک اخذ کرد و دانشگاه های خارج از کشور آرزوی داشتن چنین فردی را داشتند اما آنها تحصیلکرده داخل و جزو افتخارات نظام بودند .

همانطور که شهید علی محمدی در مسائل علمی دقیق بود در کنار آن به سایر مسائل هم اهمیت می داد ، همسر شهید نقل می کرد در آخرین سفری که به مکه داشتیم ؛ این سفر بهترین هدیه معنوی برای من بود زیرا در این سفر همسرم تمام اعمال و فلسفه حج رابصورت لذت بخشی توضیح می داد و این بهترین خاطره من بود.

وزیر ارشاد دولت دهم اظهار کرد: مجید شهریاری استاد مهندسی هسته ای ایران وقتی که به شهادت رسید همسرش در کنارش بود و این سند جنایات صهیونیست ها و مظلومیت ماست .

سید محمد حسینی افزود: دانشمندان هسته ای ما جرمشان ایمان ، تواضع ، فروتنی ، عبادت و اخلاص بود و نکات ظریفی از این عزیزان وجود دارد که به دلیل برخی مصالح کشور از گفتن آن عاجزیم .

حسینی با بیان اینکه مرگ در بستر برای این عزیزان کم بود خاطرنشان کرد: امثال احمدی روشن ها و سید احسان حاجی حتم لو ها دارای شایستگی شهادت بودند و اگر این شایستگی وجود نداشت خداوند این رسالت را به آنها واگذارنمی کرد.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نام دانشمند هسته ای داریوش رضایی نژاد گفت : رضایی نژاد در 20 بهمن سال 65 در آبدانان ایلام متولد شد یعنی امشب تولد داریوش رضایی نژاد است .

حسینی گفت : وی از کودکی دارای هوش و استعداد زیادی بود و کارهای اجرایی و تحقیقاتی بزرگی را انجام داده بود اما مزدوران خبیث او را در مقابل چشمان آرمیتای 5 ساله و همسرش به شهادت رساندند  که این نشانه قساوت و بی رحمی آنهاست .

وی تاکید کرد: اینها حجت خدا در روی زمین هستند و اگر ما وظیفه خودمان را به درستی انجام ندادیم باید پاسخگو باشیم .  

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.