1394-05-13 01:00
3
18468
دقایقی پیش:

افتتاح قطار محلی گرگان اینچه برون با حضور معاون اول رئیس جمهور

خط آهن گرگان اینچه برون با حضور اسحق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و هیئت همراه دقایقی پیش افتتاح شد .

به گزارش گلستان ما ؛این خط آهن این قطار مسافربری با هزینه 150 میلیارد ریال راه اندازی شده و دارای چهار واگن با مجموع ظرفیت 336 نفر است که بصورت روزانه (دو بار رفت و برگشت) در مسیر 75 کیلومتری گرگان تا مرز اینچه برون (ایران- ترکمنستان) به ججابجایی مسافر می پردازد.
کرایه هر نفر با این قطار که دارای دو کشنده در طرفین است و به اصطلاح به آن قطار دو کله نیز می گویند، 2 هزارو 500 تومان است.
سرعت این قطار را 120 کیلومتر درساعت است و این ریل باس، علاوه بر مسیر گرگان - اینچه برون، در مسیر گرگان - ساری نیز تردد خواهد کرد.

زمان حرکت این قطار درسرویس اول از گرگان به اینچه برون ساعت 6:30 صبح و زمان برگشت ساعت 8:30 دقیقه صبح و زمان حرکت سرویس دوم این مسیر ساعت 13 و زمان برگشت نیز ساعت 14:30 دقیقه می باشد.
زمان حرکت قطار از گرگان به ساری ساعت 9:30 دقیقه صبح و زمان برگشت ساعت 12 ظهر می باشد.

معاون رئیس جمهور به همراه رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برای افتتاح 15 پروژه اقتصادی و صنعتی طی سفری یک‌روزه صبح امروز وارد استان گلستان شد.

بازدید از پروژه گردشگری آشوراده و پیگیری حواشی آن از موضوعاتی است که در سفر امروز معاون اول رئیس جمهور و سایر معاونین وی پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام /

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

محمود

خدا رحم کرد این خط آهن رو احمدی نژادساخت تا هراز چند گاهی ریس جمهور ومعاونش بیایند ویه قطار سواری کنند .

0
0
پاسخ
1394-05-13 01:30
ش

خدا امواتت را بیامرزد احمدی نژاد اگر نبودی دولت یازده فرصت قطار سواری نداشت وباید چه می کردند ؟

0
0
پاسخ
1394-05-13 02:51
محمود

سلام پیشنهاد میکنم برای سفر بعدی مقامات قطار مسافر بری آقلا به اینجه برون راه اندازی وافتتاح شود .

0
0
پاسخ
1394-05-13 22:50

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.